%10 BETON GAMES DISCOUNT

1- Bu promosyon yalnızca “Bet On Games” bölümündeki kayıplarınız için verilir. Gün içerisinde tek seferde en az 50 TL. yatırarak bu discounttan yararlanabilirsiniz.
2- Discountunuzu alabilmek için canlı yardıma bağlanıp discount talebinde bulunmanız gerekmektedir. Discountunuzu gece 00:00'dan sonra alabilirsiniz.
3- 24 saat içerisinde talep edilmeyen discountlar geçersiz sayılacaktır.
4- Discount hesaplaması yapılırken son 24 saat içerisindeki kar/zarar esas alınmaktadır. Bu sürede karda olan üyelerimizin herhangi bir discount alma hakkı bulunmamaktadır.
5- Alınan discountun herhangi bir çevrim şartı yoktur.
6- Kullanıcının farklı amaçla discount aldığı tespit edilir ise “Bet On Games” girişi engellenebilir, üyenin haksız kazançtan elde ettiği bakiyeye el konulabilir.
7- COLONYBET, herhangi bir bonus ile ilgili kural ve şartları, üyelerine önceden bildirim yapmadan, değiştirme ve/veya tamamen kaldırma yetkisine sahiptir. COLONYBET’in sağladığı bonus yada promosyonların güncel kural ve şartlarını takip etme sorumluluğu oyuncunun kendisine aittir.
8- - Herhangi bir anlaşmazlık durumunda COLONYBET yönetimi tarafından alınan kararlar geçerli olacaktır. COLONYBET istediği zaman bu bonusu hiçbir gerekçe göstermeden iptal etme hakkına sahiptir.
9- Bu promosyon 01.01.2017 tarihi itibari ile geçerlidir.
10- Bu promosyonda BONUS GENEL KURALLARI geçerlidir.

0 yorum: